Vés al contingut

Solidaritat amb el poble palestí: Boicot a l’enemic

  • General

La resistència palestina ens crida, des de l’emergència, al boicot actiu contra l’Estat genocida d’Israel els seus còmplices a tots els territoris.

Responem a la crida, assenyalem i passem a l’atac contra aquells qui s’enriqueixen amb la massacre i l’espoli!

A Catalunya, les empreses que tenen tacades les mans de sang són nombroses, però hem de concentrar les forces contra un nombre reduït per colpejar més fort. Com el moviment BDS assenyala, i informa El Salto: “La multinacional de indumentaria deportiva Puma es el principal sponsor de la Asociación de Fútbol Israelí, que incluye equipos de los asentamientos ilegales en territorios ocupados… Además, sus distribuidores tienen sucursales en los asentamientos ilegales en Palestina”.

HP “…proporciona hardware informático a Tel Aviv y servidores para operar la base de datos de la población israelí y palestina, la columna vertebral de la segregación racial y el apartheid”.

“La tecnología de HP es una de las bases del funcionamiento de los checkpoints que hacen la vida imposible a cientos de miles de palestinos en los territorios ocupados y son la base del régimen de apartheid”.

Carrefour: “Este grupo multinacional francés firmó en 2022 un acuerdo con dos franquicias israelíes presentes en los asentamientos ilegales israelíes”.

AXA manté relació econòmica amb la banca d’Israel, profundament còmplices dels assentaments il·legals d’Israel a terres ocupades, a més a més amb Elbit Systems, una manufactura armamentística que facilita crims de guerra contra el poble palestí.

Que no quedin impunes!

Jove, organitza’t i ataca!

 

#BoicotIsrael

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *