Vés al contingut

8M TRANSFEMINISTA I COMBATIU: Per l’alliberament de gènere i la destrucció del patriarcat

  • General

Estem aqui avui i cada dia per lluitar, defensar, per seguir tirant endavant la nostra ràbia, amor, força i valentia per tot allò que se’ns deu i que és nostre.

Lxs transfeministes continuem lluitant per un moviment que avanci de la mà de lxs migrants, lxs trans, lxs treballadores sexuals i totes aquelles dissidències que han estat històricament explotades i esborrades. Conscients que és el patriarcat, imbricat amb el capital i el colonialisme, el que aixeca els murs de la norma que després ha d’atrapar-nos.

Sortirem al carrer els cops que calguin per cridar ben fort que no són morts aïllades, i per recordar a aquells que volen fer-nos desaparèixer o apoderar-se de les nostres veus no ho aconseguiran. Seguirem assenyalant a l’estat i el capital, que tenen el patriarcat com al seu pilar, com a còmplices i responsables d’un sistema de mort que necessita les fronteres i les presons, la discriminació i l’explotació, la feminització i esclavitud dels cossos per a sostenir-se. Seguirem assenyalant-los malgrat i per les polítiques reformistes, que ens pretenen fer oblidar que és a la seva arrel i própia natura de poder el que pretenem esborrar.

Som aqui per totes les dones treballadores precàries i esclavitzades dins dels sectors feminitzats. Som aqui per lxs que ja no tenen veu, per evitar que continuïn culpant i qüestionant a lxs assassinadxs. Som aqui perquè estem fartxs. Fartxs de les opressions d’un sistema de dominació que es creu implacable, i per això la nostra aposta és enderrocar-lo des dels ciments i trencar amb tots els esquemes imposats.

Gràcies a totis lis compis que lluiten avui i cada dia.

Sumem-nos a les convocatòries combatives dels nostres territoris, per un 8 m de lluita i aprenentatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *