Vés al contingut

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURA: Llibertat anarquistes

El dimecres 31 d’agost van començar un seguit de (fins ara) 5 detencions arreu del territori per la pressumpte participació en la manifestació convocada l’1 de Maig. Assistim a l’enèsim atac al moviment llibertari per part de l’Estat, i un cop més a la vulneració del dret fonamental de reunió i manifestació.

No tenen prou amb la violència que emprenen quotidianament en els desnonaments, els centres de treball, CIEs i presons, els atacs masclistes i lgtbifòbics, que també busquen reprimir i atemorir a totes aquelles que lluiten contra el sistema capitalista i treballen per la construcció d’un món millor. La lluita de les companyes és la nostra lluita, i per això els hi diem que no les deixarem soles. Els poders econòmics i polítics no podran silenciar les nostres veus, i davant les seves sacsejades ens mantenim unides i fortes.

Tota la Mesa del moviment llibertari es mostra en solidaritat, i encoratgem a recolzar i participar de les futures convocatòries.

Exigim la llibertat sense càrrecs de les anarquistes detingudes/empresonades i de totes les activistes i militants. Les nostres il·lusions, la seva ràbia. La solidaritat és inqüestionable!

#JoTambéSócAnarquista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *