Vés al contingut

Comunicat en suport a lxs presxs anarquistes del 27F

  • General

El passat 27 de febrer, 8 companyxs llibertàrixs van ser detingudxs i empresonadxs preventivament després de 12 dies de mobilitzacions, protestes i revoltes iniciades arrel de l’empresonament de Pablo Hasél.

Lxs nostrxs companyxs han estat privadxs de drets i llibertats, sotmesxs a un registre vexatori i incriminadxs amb proves irrisòries que sonen a muntatge policial, i 7 d’ellxs continuen avui, 4 mesos després, segrestadxs per l’Estat.

Veiem, doncs, que en una nova operació, Estat i Policia han manipulat la situació per a criminalitzar l’Anarquisme, titllant la resistència de terrorisme. Amb aquesta operació busquen reprimir la ràbia social que va esclatar durant les setmanes de revolta i protestes, en què van haver-hi múltiples acciones descentralitzades en contra del sistema capital-feixista i els seus aparells repressius i de control.

La premsa, com és habitual, ha aprofitat la situació per crear una cortina de fum que amaga les veritables atrocitats que es van dur a terme: per una banda la policia amb la seva violenta repressió, que ha deixat múltiples feridxs greus i mutiladxs; d’altra banda, les institucions i el mercat que deixen a milions de persones sense llar i sense possibilitat d’arribar a finals de mes, a més dels polítics que segueixen robant i manipulant impunement.

Aquests són els que haurien de ser assenyalats i jutjats si és que volem anar més enllà d’una societat que mira impassible com s’aparta i es tanca a persones pel simple fet de no acceptar el sistema, per haver intentat sobreviure o per senzillament existir dins unes fronteres que no són les seves.

Solidaritat amb les presxs del 27F!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *